content-single.php

Otthon kézműveskedő Anyukák

Szeretsz kézműveskedni a gyerekeiddel?
Jól jönne egy kis kiegészítés a családi kasszába?
Szívesen eladnád, amiket készítesz, de nincs ötleted, hogy hol?

Ebben segíthet egy honlap!
Egy igazi, saját honlap, ahol csak a Te termékeid szerepelnek, nincsenek tele figyelemelterelő reklámokkal, a vásárlók csak a Te alkotásaidat látják és tudják megrendelni.

Ebben tudok Neked segíteni. Weboldalakat készítek, és mivel én is anyuka vagyok, tudom, milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka és a család között.
Úgy tapasztalom, vannak, akiknek könnyebb úgy, ha nem járnak el otthonról egy esetleg távoli munkahelyre (az én esetemben ez napi 3 óra utazást jelentett volna), hanem otthonról dolgoznak.

Ha Te is szeretnél otthonról dolgozni, és ebben segítene egy weblap, akkor én ebben támogatlak Téged, elkészítem honlapodat, ahol elkezdheted értékesíteni termékeidet vagy hirdetni szolgáltatásodat.

Vedd fel velem a kapcsolatot az ajánlatkérő űrlapon keresztül! Ez még nem jelent megrendelést, semmi kötelezettséggel nem jár, csak annyi, hogy érdeklődsz.

Meg fogom kérdezni Tőled, milyen honlapot szeretnél, pontosan mi lesz vele a célod (miket adnál el vagy mit hirdetnél rajta keresztül), van-e elképzelésed a kinézettel kapcsolatban. Ha nem laksz túl messze és megoldható egy személyes találkozó, akkor azt fogom javasolni, egyéb esetben telefonon és e-mailen keresztül is egyeztethetjük a részleteket.

Várom jelentkezésedet!